top of page

 V MEMORIAL ADOLFO GONZALEZ 

   Aquest any 2019, tornem a rememorar l' Adolfo González, amb un torneig de la qualitat que es mereix el nostre company que ens va deixar anys enrere.

   

   Em passat desde un començament al 2014 d´un format de 960 Fischer, pasant pel Blitz de ràpides i aquest any volem donar-li un gir mes a la competicio i el format elegit sera de pártides ràpides de 15 minuts amb  5 segons d' increment.

 

    

 

V MEMORIAL ADOLFO GONZALEZ

El pròxim diumenge 30  de Juny de 2019 es farà el torneig Memorial Adolfo González, amb una quantitat de premis excel.lents i amb format de 15 min + 5 seg, d'increment , farem cinc rondes al matí i quatre a la tarde, al migdia farem una aturada per dinar amb la col.laboracio de l'Hotel Ciutat de Martorell que ens farà un Menú Buffet  molt especial per tots els jugadors i acompanyants.

Inscripcions al telf. : 676321042

 Per consultar menu-buffet feu clic a l'imatge

Logo HCM 2.JPG

El detall d'una persona de vegades es veu pel que ens vol compartir, mesos abans de deixar-nos l' Adolfo González va fer una Exposició a Martorell, del que per ell significava els escacs, records de molts viatjes arreu del mon darrere de la seva pasio.

No deixeu de visitar el següent enllaç.

bottom of page