top of page
LAIA GARCIA Bronze al campionat d'Espanya sub-10

 Per consultar menu-buffet feu clic a l'imatge

Laia Garcia la petita del nostre Club

La jugadora del Club Escacs Martorell, Laia Garcia, s’ha endut la tercera plaça del Campionat d’Espanya sub10 que s’ha celebrat a Salobreña (Granada) i en què hi ha participat com a integrant de la selecció catalana.

 

La nostra jugadora ha disputat el seu primer torneig estatal després de començar a jugar a escacs ara fa un any i ha aconseguit trepitjar el podi.

La jove jugadora d’escacs, que també pren part a la lliga regular d’un dels nostres equips del club, ha participat a la categoria sub10, on hi juguen jugadors i jugadores de fins a 10 anys. En total, tres jugadores i nou nens catalans van disputar les nou rondes del campionat a la localitat andalusa.

La Laia juga a escacs des de l’inici del curs 2019-2020, però la seva trajectòria està sent meteòrica. Per una banda, va proclamar-se campiona del Baix Llobregat representant el CE Martorell. La crisi sanitària provocada per la COVID-19 no ha permès disputar el campionat de Catalunya, així que la inscripció a l’estatal, que fins ara es decidia en funció del Campionat de Catalunya, ha estat lliure per part dels propis jugadors.

La Laia va inscriure’s a formar part de la selecció catalana i ha obtingut un dels premis grossos. En les nou rondes, n’ha guanyat cinc i n’ha perdut quatre, el que l’ha dut a ser tercera a la taula, només superada per Laura Herrero (primera, amb 6 punts) i Martina Lázaro (segona, amb 5’5 punts). La Laia ha clos l’estatal amb 5 punts i en la posició número 30 de la classificació general (on s’hi sumen tant nens com nenes).

Laia Garcia premi '20.jpeg
Laia Garcia podi amb els premiats '20.jp
Laia_Garcia_jugant_Salobreña_'20.jpeg
bottom of page