top of page

XVIII Torneig de Nadal

Memorial Joan Corcoy

 

El Club d’Escacs Martorell ha celebrat aquest diumenge a la sala Muxart del Centre Cultural el XVIII Memorial Joan Corcoy, qui va ser president de l’entitat durant molt anys. Hi ha competit una trentena de jugadors formant quatre equips de vuit. El Club d’Escacs de Molins de Rei ha estat el campió.

El sistema de competició ha estat un quadrangular de quatre equips, dos de Martorell, un de Molins de Rei i un de Sant Feliu de Llobregat. Quatre equips de vuit jugadors amb partides de 30 minuts per jugador, d’una hora com a màxim.

El Club d’Escacs de Molins de Rei s’ha alçat amb el trofeu de campió (16 punts i mig), l’equip Martorell A ha estat el sotscampió (13 punts i mig), en tercer lloc ha quedat el Martorell B (10 punts) i la quarta posició ha estat per l’equip de Sant Feliu amb (8 punts).

El lliurament de trofeus ha anat a càrrec del primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Martorell, Xavier Fonollosa, el regidor d’Esports, Albert Fernàndez, el regidor d’Hisenda, Josep Casasayas, i el regidor de l’Àrea de Serveis a les Persones, Lluís Esteve.

El president del Club d’Escacs Martorell, Jordi Bascuñana, ha agraït la presència de les autoritats i de la família Corcoy. “En Joan va ser pioner en crear l’Open d’Escacs i una estructura de club que mantenim i potenciem. Gràcies a la seva manera de treballar hem pogut arribar on ara hi som”, ha dit  el nostre president Jordi Bascuñana.

 

Gracies a tots per asistir-hi i fins l´any que bé.

 

Bon Nadal i bon any 2015

 

Club Escacs Martorell

memorial-joan-corcoy-7.-.jpg
memorial-joan-corcoy-7-.jpg
memorial-joan-corcoy-3-.jpg
memorial-joan-corcoy-4-.jpg
memorial-joan-corcoy-5-.jpg
memorial-joan-corcoy-6-.jpg
memorial-joan-corcoy.jpg
memorial-joan-corcoy-1-.jpg
memorial-joan-corcoy-2-.jpg
IMG_20141217_082206.jpg
memorial-joan-corcoy-8-.jpg
bottom of page