Noticies d´actualitat

 Visitants 

XXXVIII Torneig Open Martorell 2020
Suspés per la COVID-19

Aquest any el nostre torneig Open de Martorell 2020, no podrà obrir portes per tornar a ser el referent dels Opens de Catalunya, malauradament i després de debatir moltes tardes els organitzadors hem arrivat a la conclusió, que haurem d'esperar fins al 2021 per tornar a fer-ho.                          

Desde el Club Escacs Martorell desitjem que tots i totes torneu a fer-nos costat i que ens retrovem tots l'any vinent.                                                                                                                                                                                                    Força salut i escacs.                                               

Club Escacs Martorell                                           

LAIA GARCIA Bronze al campionat d'Espanya sub-10

Laia Garcia la petita del nostre Club

La jugadora del Club Escacs Martorell, Laia Garcia, s’ha endut la tercera plaça del Campionat d’Espanya sub10 que s’ha celebrat a Salobreña (Granada) i en què hi ha participat com a integrant de la selecció catalana.

 

La nostra jugadora ha disputat el seu primer torneig estatal després de començar a jugar a escacs ara fa un any i ha aconseguit trepitjar el podi.

La jove jugadora d’escacs, que també pren part a la lliga regular d’un dels nostres equips del club, ha participat a la categoria sub10, on hi juguen jugadors i jugadores de fins a 10 anys. En total, tres jugadores i nou nens catalans van disputar les nou rondes del campionat a la localitat andalusa.

La Laia juga a escacs des de l’inici del curs 2019-2020, però la seva trajectòria està sent meteòrica. Per una banda, va proclamar-se campiona del Baix Llobregat representant el CE Martorell. La crisi sanitària provocada per la COVID-19 no ha permès disputar el campionat de Catalunya, així que la inscripció a l’estatal, que fins ara es decidia en funció del Campionat de Catalunya, ha estat lliure per part dels propis jugadors.

La Laia va inscriure’s a formar part de la selecció catalana i ha obtingut un dels premis grossos. En les nou rondes, n’ha guanyat cinc i n’ha perdut quatre, el que l’ha dut a ser tercera a la taula, només superada per Laura Herrero (primera, amb 6 punts) i Martina Lázaro (segona, amb 5’5 punts). La Laia ha clos l’estatal amb 5 punts i en la posició número 30 de la classificació general (on s’hi sumen tant nens com nenes).

Carta als Socis

Estimats socis/es 

 

Despres de l'inici d'una temporada tan atipica, estem a punt de rependre la segona part de la mateixa, i tot sembla ser que serà molt impredictible. Aquesta nova etapa esdevindrà marcada per una serie de restriccions i protocols que a día d'avui encara se estan perfilant, tindrem que estar molt atents a l'evolució de les actuales circuntancies que, con tots sabem, son molt variables, i haurem de estar preparats per adaptarnos als camvis que vindrán y que, lamentablement, no son de la nostra exclusivitat sino que depenem de las decisions que es prenguin desde l'àmbit sanitari i de gobern de les diferents administracions, davant aquesta situació d'incertesa pel COVID-19 ens veiem en l'obligació de suspendre l'Open 2020 degut a que no podem garantir la seva normal evolució. 

 

Per altre costat desde el club escacs Martorell haurem d'estar preparats per continuar i iniciar aquesta nova temporada i això implica avançar en els procesos administratius rutinaris, com son gestió de fichas, cuotas dels nostres socis/es etc…, i com ja sabeu la cuota de soci, no es va fer efectiva en el mes d'Abril que es quan normalment es pasa el carrec al banc, degut a la situació de emergencia nacional que començaven a viure, per tant volem informar-vos que realitzaren el cobrament de la mateixa al mes de setembre per poguer afrontar les despeses de la pròxima temporada. 

 

Quedem  a la  vostra disposició per atendre qualsevol dubte que podeu tenir

 

 

Junta Club Escacs Martorell

© 2014 by Club Escacs Martorell. fet amb Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now