top of page

Noticies d´actualitat

 Visitants 

XL OPEN INTERNACIONAL MARTORELL 2024

Amb gran entusiasme, us convidem a formar part del XL Open Internacional Martorell 2024, un esdeveniment que no és només una competició, sinó també una celebració del mon dels escacs.

Esperem gaudir d'unes jornades inoblidables on tots els participants, des dels novells fins als més experimentats, podran jugar, aprendre i, sobretot, gaudir. Independentment del nivell de competència, aquest torneig està dissenyat per oferir a tots els participants una experiència gratificant, plena d'aprenentatge i diversió.

L'Open Internacional Martorell 2024 és més que un torneig d'escacs, és una oportunitat per connectar amb altres entusiastes dels escacs, compartir estratègies i històries, i, qui sap, potser fins i tot formar noves amistats. Us esperem per compartir aquesta passió pel joc d'escacs, per jugar, competir i gaudir junts. 

Per consultar les bases podeu accedir a XL Open Internacional Martorell 2024 

 

En aquest enllaç trobareu el Formulari d 'Inscripció.

I en aquests altres properament els llistats de participants d'inscrits:

  • llistat d'inscripcions Grup A

  • llistat d'inscripcions Grup B. 

  • llistat d'inscripcions Grup C

Per inscriure-us haureu d'acceptar els termes i condicions de l'Avís Legal que podreu trobar aquí: Avís Legal.

Final de Curs 2023-24 Escola d'escacs

Quina tarda màgica es va viure a la Escola d'Escacs de Martorell el passat Dijous 20 juny de 2024! El final de curs va ser no només una celebració dels coneixements adquirits i del treball ben fet, sinó també una explosió d'alegria i estima cap al nostres estimats professors, en Cristòbal Montero, Juan Gabriel Henao i el nostre col.laborador Jordi Sala.

Aquest any els monitors de l'escola vam volguer sorprendre elss estudiants, amb l'astúcia d'un gran estratega d'escacs, van organitzar un torneig que es va convertir en una gran festa d'acumiadament del curs 2023-24.

 

Una tarde de torneig on a part del berenar els nens i acompanyants es van emportar, no nomes els diplomes sino tambe una sorpresa de part del nostre company Jordi Sala que va sortejar dos llibres perque en aquestes vacances facin un bon us dels mateixos i tornin sent grans mestres d'escacs. 

Aquest final de curs a la Escola d'Escacs de Martorell va ser un homenatge a l'educació, a la comunitat i a l'art del joc d'escacs. Els estudiants van deixar la festa amb una sensació d'èxit, un diploma en la mà, i, el més important, un amor per l'escacs que els acompanyarà durant tota la vida.

 

Gràcies!,  i felicitats a tots els estudiants. Ara, a preparar-se per al proper curs, que segur que ens reserva encara més sorpreses i èxits!
 

bottom of page